Οίκος ραπτικής κουρτινών Mara Papado ----- Μακεδονίας 49 Θεσσαλονίκη ----- Website: www.marapapado.blogspot.gr ----- E-mail: marapapado@hotmail.gr ----- marapapado@gmail.gr ----- Τηλ: 2310 850409 ----- 2313 013033 ----- Κιν: 6945 725086

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.
Διακόσμηση με κουρτίνες σε απαράμιλλα σχέδια. Λύσεις και προτάσεις για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Curtains decoration. Υψηλή ραπτική σε εκπληκτικές τιμές.

Νεοκλασικό σαλόνι – Σχέδια κουρτινών

Luxury curtains - Κουρτίνες πολυτελείας
Νέα πρόταση με Μετώπες από τη Papado.
Περιγραφή: Κουρτίνες, ριντό και σχέδια σε νεοκλασικό σαλόνι, πλαισιωμένες στο επάνω μέρος με Μετώπες από ύφασμα ζακάρ επιπλόπανου.
Διπλές Μετώπες, επενδυμένες με σκληρή θερμοκολλητική μεμβράνη, για καλύτερη σταθερότητα. Οι Μετώπες είναι περασμένες σε κοντάρι αντικέ Φ 25 με κρίκους.
Λεπτές κουρτίνες ραμμένες με Αμερικάνικη ραφή. Το ύφασμα του Ριντό είναι το ίδιο της κάτω Μετώπης, ραμμένο με διπλή κουφόπιετα (άγνωστη σε πολλούς).
Στην πρώτη μετώπη είναι ραμμένο περιμετρικά λεπτό κορδόνι, περισσότερο για διακοσμητικούς λόγους. Εσείς αντικαταστήστε το με οποιοδήποτε άλλο υλικό της αρεσκείας σας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι Μετώπες σε αντίθεση με τα Λαμπρικέν, χρειάζονται πολύ λιγότερο ύφασμα. Ως εκ τούτου είναι περισσότερο συμφέρουσες οικονομικά από οποιοδήποτε άλλο σχέδιο. Εφαρμόζονται στο χώρο σας σε οποιοδήποτε μήκος και σχήμα και σε όσες στρώσεις επιθυμείτε.
Κατηγορία: Νέα σχέδια κουρτινών 2014
Δείτε περισσότερα σχέδια: HOME-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: