Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.
Διακόσμηση με κουρτίνες σε απαράμιλλα σχέδια. Λύσεις και προτάσεις για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Curtains decoration. Υψηλή ραπτική σε εκπληκτικές τιμές.

Panel curtains - Κουρτίνες ΠάνελΛίγα λόγια για τις κουρτίνες Πάνελ. 
Αυτός είναι ο ενδεδειγμένος σιδηρόδρομος-μηχανισμός του Πάνελ. Αυτός τουλάχιστον που κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά. Μπορείτε να τον προμηθευτείτε από όλα τα καταστήματα πώλησης σιδηροδρόμων. Λειτουργεί με χειριστήριο. Δηλαδή ένα κορδονάκι που μεταφέρει ομοιόμορφα και συμμετρικά τα φύλλα του υφάσματος, σε μια πλευρά ή σε αυλαία. Μπορεί να αντικατασταθεί επάξια από έναν απλό σιδηρόδρομο (οικονομικότερη λύση) αλλά πλέον λειτουργεί χειροκίνητα. Ιδανική πρόταση και «αναγκαστική» εάν χρησιμοποιήσετε περισσότερα από 6 φύλλα υφάσματος. Εφαρμόζει και λειτουργεί εξ’ ίσου καλά με τον αυθεντικό.  Στην περίπτωση μάλιστα αυτή μπορείτε να ράψετε όσα φύλλα θέλετε αρκεί να υπάρχει χώρος τοποθέτησης των σιδηροδρόμων. Εμείς τοποθετήσαμε μέχρι 12 φύλα σε άνοιγμα 8,5 μέτρων.
Τα Πάνελ ράβονται με ειδικά υφάσματα. Αυτό το γνωρίζουν ελάχιστοι !!! Ράβονται επίσης με υφάσματα της επιλογής σας, ως επί το πλείστον όμως χονδρά και σκληρά. Μην επιχειρήσετε να τα ράψετε  με λεπτές κουρτίνες. Το αποτέλεσμα θα είναι οικτρό. Κάτι ξέρουμε και μείς ! Σαράντα χρόνια… Τα Πάνελ δείχνουν καλύτερα όταν τα υφάσματα δεν είναι διάφανα και δημιουργούν συσκότιση. Εξαιρετικά δε, όταν έχουν κάποιο θέμα στο σύνολό τους ή μερικό, όταν είναι κλειστά. Επειδή όμως στην Ελλάδα οι πάντες ράβουν τα πάντα, θα βρείτε τιμές ραφής Πάνελ, από 10€ Αυτά κυρίες μου δεν είναι Πάνελ. Είναι πανιά που κρέμονται ζαρωμένα από κάπου. Ένα σωστά ραμμένο Πάνελ με προδιαγραφές να αντέξει στο χρόνο και να ομορφύνει το χώρο σας, ξεκινάει από 50€ το τεμάχιο. Ανώτατο φάρδος 80cm και ύψος έως 3m. Εννοείται ότι πρέπει να είναι με επένδυση και ντουμπλαρισμένο. Με τα ειδικά υφάσματα που προαναφέραμε, ράβεται από 5€ !!! το τεμάχιο στον ειδικό σιδηρόδρομο του Πάνελ και από 10€ !!! στον χειροκίνητο σιδηρόδρομο, το τεμάχιο. Ειδικές τιμές στα παράθυρα (έχουν μικρότερο ύψος).
Σημ: Με ύφασμα της επιλογής σας, το ανώτατο φάρδος του κάθε φύλλου μπορεί να είναι στα 80 cm, ενώ αντίθετα με τα έτοιμα ειδικά πανιά Πάνελ το 1,80m
Και κάτι ακόμα. Τα Πάνελ δεν ράβονται μόνον από ύφασμα. Απόδειξη η φωτογραφία που παραθέτουμε.
www.marapapado.blogspot.gr
Δημοσίευση σχολίου