Οίκος ραπτικής κουρτινών Mara Papado ----- Μακεδονίας 49 Θεσσαλονίκη ----- Website: www.marapapado.blogspot.gr ----- E-mail: marapapado@hotmail.gr ----- marapapado@gmail.gr ----- Τηλ: 2310 850409 ----- 2313 013033 ----- Κιν: 6945 725086

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.
Διακόσμηση με κουρτίνες σε απαράμιλλα σχέδια. Λύσεις και προτάσεις για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Curtains decoration. Υψηλή ραπτική σε εκπληκτικές τιμές.

Ρόμαν - Πακέτα. Προτεινόμενα σχέδια


Επειδή συχνά «χάνεστε» ψάχνοντας διάφορα σχέδια στις σελίδες μας, συγκεντρώσαμε μερικά σχέδια Ρόμαν σε ένα σημείο. Δείτε τα και αποφασίστε ποιό ταιριάζει καλύτερα στον δικό σας χώρο. Η επιλογή τους είναι τυχαία. Από το 1985 έως σήμερα. Τα περισσότερα υφάσματα ίσως δεν υπάρχουν σήμερα. Κατά συνέπεια επιλέξτε το σχέδιο και όχι το ύφασμα.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Τα συγκεκριμένα σχέδια είναι ένα μέρος της δουλειάς μας (της περασμένης δεκαετίας – τουλάχιστον) και είναι αυτά που μπορούμε να σας δείξουμε. Δεν μπορούμε να σας παρουσιάσουμε περισσότερες εξειδικευμένες ραφές – σχέδια, λόγω αντιγραφής. Τα καινούρια σχέδια Ρόμαν, ράβονται μόνον κατόπιν παραγγελίας στο χώρο σας και δεν έχουν καμία σχέση με τα γνωστά που κυκλοφορούν στην αγορά. Παρακαλούμε μην τηλεφωνείτε για ένα τεμάχιο, ζητώντας-απαιτώντας την χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Δεν είμαστε εκπτωτικό κατάστημα, αλλά Οίκος ραφής κουρτινών. 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Τις τιμές των ραφών (ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας), τις καθορίζουμε εμείς και όχι ο πελάτης. Σας λέμε την αλήθεια επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά ότι καθημερινά έρχεστε αντιμέτωπες με πολλά ψέματα. Αποτέλεσμα το προϊόν-σχέδιο, να είναι διαφορετικό από αυτό που αρχικά επιλέξατε.
http://marapapado.blogspot.gr/search/label/%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%99%CE%9A%CE%97%20%CE%A3%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%91
  


Δεν υπάρχουν σχόλια: