Οίκος ραπτικής κουρτινών Mara Papado ----- Μακεδονίας 49 Θεσσαλονίκη ----- Website: www.marapapado.blogspot.gr ----- E-mail: marapapado@hotmail.gr ----- marapapado@gmail.gr ----- Τηλ: 2310 850409 ----- 2313 013033 ----- Κιν: 6945 725086

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.
Διακόσμηση με κουρτίνες σε απαράμιλλα σχέδια. Λύσεις και προτάσεις για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Curtains decoration. Υψηλή ραπτική σε εκπληκτικές τιμές.

Νέες ραφές και σχέδια κουρτινών 2014Collection 2014
Νέα σχέδια κουρτινών.
Κλασικό σαλόνι.
Πρόταση για κλασικό σαλόνι και κρεβατοκάμαρα.
Σας παρουσιάζουμε ένα ακόμη καινούριο σχέδιο που θα …φορεθεί το 2014. Καθότι παραμένει στη μόδα και φέτος το κλασικό στυλ. Αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά,  πως τα πλούσια και βαριά κλασικά σχέδια,  δεν χρειάζονται ακριβά υφάσματα. Ράψτε το ίδιο σχέδιο χωρίς φουντάκια στο τελείωμα. Γίνεται πιο ανάλαφρο και όχι τόσο βαρύ. Το συγκεκριμένο σχέδιο ράβεται σε όλες τις διαστάσεις (πλάτος και ύψος) με τους ανάλογους κουλέδες (τόξα) και ριντό. Εφαρμόστε όλα τα κλασικά σχέδια σε χώρους με μεγάλο ύψος.


Δείτε το σχέδιο σε μια άλλη παραλλαγή για δύο μπαλκονόπορτες.
 


Νεοκλασικό σαλόνι.
Πρόταση για σαλόνι, τραπεζαρία και κρεβατοκάμαρα.
Σε αντίθεση με το προηγούμενο σχέδιο, εδώ χρειάζεστε ελάχιστα μέτρα υφάσματος για την κατασκευή του σχεδίου. Αρκετά  όμως  χρήματα για τη ραφή του. Συχνά σας παρουσιάζουμε εντυπωσιακά σχέδια που χρειάζονται λίγα μέτρα ύφασμα. Είναι όμως αρκετά δύσκολα όσον αφορά τον χρόνο κατασκευής τους. Η τιμή ενός σχεδίου δεν προκύπτει από τον βαθμό δυσκολίας της κατασκευής του αλλά περισσότερο από τον χρόνο που χρειάζεται να υλοποιηθεί. Το συγκεκριμένο σχέδιο ράβεται επίσης με επένδυση θερμοκολλητικής μεμβράνης. Το αποτέλεσμα είναι μακράν καλύτερο. Τόσο στο …στήσιμο, όσο και στην εμφάνιση. Και μη ξεχνάτε. Δεν συγκρίνουμε ποτέ ανόμοια πράγματα.
Τα σχέδια που σας παρουσιάζουμε δεν είναι απαραίτητο να ραφτούν στη μορφή που κατασκευάστηκαν αρχικά. Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε όποιο στοιχείο σας αρέσει. Διαμορφώστε το όπως εσείς νομίζετε ότι ταιριάζει στο χώρο σας.
Παιδικό δωμάτιο.Σχέδιο κουρτίνας για το παιδικό δωμάτιο αγοριού. 
Με την αλλαγή των χρωμάτων ενδείκνυται και για τα δωμάτια των κοριτσιών. 
Η μετώπη με κουφόπιετα, κατασκευάζεται με οποιοδήποτε ύφασμα της αρεσκείας σας. Λεπτό ή πιο «γεμάτο». 
Το ύψος διαμορφώνεται ανάλογα με το πλάτος του παραθύρου. 
Σε δωμάτια με χαμηλό ύψος τοποθετείται όλη η κατασκευή στην οροφή. Εφαρμόζεται σε κοντάρι, σιδηρόδρομο (διπλό) και σε σιδηρόδρομο «σκρατς». Καθώς επίσης και κάτω από κορνίζα (ξύλινη ή γύψινη). Το σχέδιο τροποποιείται σε τουλάχιστον άλλα 10 σχέδια της αυτής λογικής και εμφάνισης.
Έτσι προσδιορίζεται κλασικό, μοντέρνο ή ρομαντικό.
Στη θέση του «ρελιού» ράψτε κρεμαστές χάντρες. Γίνεται πιο εντυπωσιακό, ανεβάζοντας όμως αρκετά την τιμή του και την δυσκολία στο πλύσιμο.


Ριντό με φαρδιά φάσα και διακοσμητική πιέτα.


Επειδή πολλές παραμένετε της …παλιάς σχολής, χρησιμοποιώντας για ριντό το ύφασμα του σαλονιού σας, δείτε πως μπορείτε να μετατρέψετε ένα χονδρό επιπλόπανο, σε ένα πλούσιο διακοσμημένο ριντό, δίνοντας σε αυτό, τεράστιο όγκο. 
Ιδανική πρόταση για το σαλόνι την τραπεζαρία και την κουζίνα σε ένα σπίτι country style και όχι μόνο. 
Αντικαταστήστε τα κουμπιά με όποιο διακοσμητικό αξεσουάρ επιθυμείτε εσείς. Καθώς επίσης και το κοντάρι με τους κρίκους, αντικαθιστώντας το με ένα μπρονζέ ή χρυσό ματ, αντίστοιχα.  Κατηγορία: Κλασικά σχέδια κουρτινών.
http://marapapado.blogspot.gr/search/label/%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%99%CE%9A%CE%97%20%CE%A3%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%91

     

Δεν υπάρχουν σχόλια: