Οίκος ραπτικής κουρτινών Mara Papado ----- Μακεδονίας 49 Θεσσαλονίκη ----- Website: www.marapapado.blogspot.gr ----- E-mail: marapapado@hotmail.gr ----- marapapado@gmail.gr ----- Τηλ: 2310 850409 ----- 2313 013033 ----- Κιν: 6945 725086

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.
Διακόσμηση με κουρτίνες σε απαράμιλλα σχέδια. Λύσεις και προτάσεις για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Curtains decoration. Υψηλή ραπτική σε εκπληκτικές τιμές.

Ξύλινα κουρτινόξυλα – ξύλινες κουρτινόβεργεςΕπιλέξατε ξύλινο κοντάρι για το παιδικό δωμάτιο ή το εξοχικό σας; Δεν βρίσκετε το κατάλληλο χρώμα ώστε να ταιριάζει με τον υπόλοιπο χώρο; Κανένα πρόβλημα. Προτιμήστε να αγοράσετε άβαφα κοντάρια και εξαρτήματα (στηρίγματα, τελειώματα και κρίκους) . Αν δεν βρείτε, αφαιρέστε το υπάρχον χρώμα και το βερνίκι τρίβοντας με ένα λεπτό γυαλόχαρτο. Καθαρίστε καλά τις επιφάνειες από τυχόν σκόνες. Βάψτε το από απόσταση 25-30 εκ. σε όποιο χρώμα θέλετε με ένα σπρέι βαφής. Προτιμήστε τα μεταλλικά χρώματα αυτοκινήτων. Αφήστε το να στεγνώσει περίπου 24 ώρες και είστε έτοιμες. Μπορείτε να βάψετε τουλάχιστον 5 κοντάρια με ένα μόνο σπρέι.
Σημ: Μπορείτε να βάψετε τα εξαρτήματα σε διαφορετικό χρώμα.
Κατηγορία: ξύλινα κοντάρια-ξύλινες κορνίζες.
http://marapapado.blogspot.gr/search/label/%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%99%CE%9A%CE%97%20%CE%A3%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%91

Δεν υπάρχουν σχόλια: