Οίκος ραπτικής κουρτινών Mara Papado ----- Μακεδονίας 49 Θεσσαλονίκη ----- Website: www.marapapado.blogspot.gr ----- E-mail: marapapado@hotmail.gr ----- marapapado@gmail.gr ----- Τηλ: 2310 850409 ----- 2313 013033 ----- Κιν: 6945 725086

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.
Διακόσμηση με κουρτίνες σε απαράμιλλα σχέδια. Λύσεις και προτάσεις για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Curtains decoration. Υψηλή ραπτική σε εκπληκτικές τιμές.

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΡΑΦΗΣ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝΕίμαστε υποχρεωμένοι να σας τονίσουμε για πολλοστή φορά ότι δεν πουλάμε κουρτίνες και γενικά υφάσματα. Είμαστε Βιοτεχνία ραφής κουρτινών και όχι κατάστημα πώλησης κουρτινών. Επίσης δεν πουλάμε μεμονωμένα μηχανισμούς (σιδηροδρόμους) ανάρτησης κουρτινών. Δεν είμαστε κατάστημα λιανικής. Εμπορευόμαστε τους μηχανισμούς μόνον για τους πελάτες μας.
Δεχόμαστε καθημερινά άπειρα τηλεφωνήματα και μηνύματα  για να δώσουμε προσφορά σε κουρτίνες και μηχανισμούς. Επαναλαμβάνουμε πως δεν είναι το αντικείμενό μας αυτό. Εμείς μόνον ράβουμε και τοποθετούμε τις κουρτίνες και τους σιδηροδρόμους σας. Μερικοί-ες μάλιστα απορούν πως γίνεται αυτό, αφού οι κουρτίνες ράβονται δωρεάν !!! Μάθετε λοιπόν «σαΐνια» ότι οι κουρτίνες που σας υπόσχονται τα καταστήματα δωρεάν, κάποιοι τις ράβουν (ίσως και εμείς) και πληρώνονται γι’ αυτό. Απλώς η τιμή της ραφής είναι ενσωματωμένη στην τελική τιμή και δεν «φαίνεται». Κάτι το οποίο δεν λέτε να καταλάβετε με κανέναν τρόπο. Εσείς θα ράβατε κουρτίνες για κάποιο κατάστημα χωρίς να πληρώνεστε!!! Σκεφθείτε το λίγο και θα καταλάβετε.
Εμείς αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την μέτρηση, την ραφή και τοποθέτηση των κουρτινών και σιδηροδρόμων σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσθε. 
Ο σχεδιασμός και η μέτρηση εντός Θεσσαλονίκης είναι εντελώς δωρεάν. Η επίσκεψη εκτός πόλης επιβαρύνεται με τα έξοδα της μεταφοράς. 
Τηλεφωνήστε μας να σας επισκεφθούμε. Δεν σας κοστίζει και κυρίως δεν σας δεσμεύει. Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 850409 / 2313 013033 / 6945 725086
http://marapapado.blogspot.gr/search/label/%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%99%CE%9A%CE%97%20%CE%A3%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%91

Δεν υπάρχουν σχόλια: