Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.
Διακόσμηση με κουρτίνες σε απαράμιλλα σχέδια. Λύσεις και προτάσεις για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Curtains decoration. Υψηλή ραπτική σε εκπληκτικές τιμές.

Η κλασική πολυτέλεια στις κουρτίνες  Κλασικά σχέδια σαλονιού

Επειδή τελευταία όλο και περισσότερες μας ζητάτε να σας παρουσιάσουμε κλασικά σχέδια, σας δείχνουμε λοιπόν άλλο ένα. Είναι η τελευταία μας δουλειά (1-6-2013) στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.
Περιγραφή:
Τεράστιο κλασικό σαλόνι με ύψος 3,40m (όσοι είστε από Θεσσαλονίκη θα ξέρετε από τα σπίτια της πλατείας  Αριστοτέλους)
Κουρτίνες λεπτές σε αναλογία 1:3 ραμμένες με σταθερή χειροποίητη ραφή, κυκλική κουφόπιετα (ίσως άγνωστη σε πολλούς).
Κλασικό σχέδιο αποτελούμενο από τέσσερεις κουλέδες (τόξα), δύο σάρπες (ουρές ή καταρράκτες) και δύο πολύ πλούσια ριντό σε αναλογία 1:3 πιασμένα με φούντες σε αμπράς. Στο τελείωμα των σχεδίων και των ριντό είναι ραμμένο «μαραμπού».  Το σχέδιο επαναλαμβάνεται και στις  τέσσερεις μπαλκονόπορτες. Κανένα ύφασμα δεν είναι ντουμπλαρισμένο (μόνον τα λεπτά υφάσματα ντουμπλάρονται), επειδή είναι αρκετά χονδρό.
Μπορείτε να τροποποιήσετε το σχέδιο με λιγότερους κουλέδες. Μπορείτε επίσης στο τελείωμα αντί του μαραμπού, να ράψετε φουντάκια, χάντρες, στρας και φτερά. Επιλέξτε εσείς αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Σημ: το συγκεκριμένο σχέδιο ράβεται με οποιοδήποτε ύφασμα.
Διαθέτετε παρόμοιο σαλόνι, ή θέλετε να προσαρμόσετε αυτό το σχέδιο στο δικό σας χώρο, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ: 2310 850409 / 2313 013033 και 6945 725086
Κατηγορία: Σχέδια σαλονιού
Windows treatments workroom.
Σχεδιάζουμε-δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.
Δημοσίευση σχολίου