Οίκος ραπτικής κουρτινών Mara Papado ----- Μακεδονίας 49 Θεσσαλονίκη ----- Website: www.marapapado.blogspot.gr ----- E-mail: marapapado@hotmail.gr ----- marapapado@gmail.gr ----- Τηλ: 2310 850409 ----- 2313 013033 ----- Κιν: 6945 725086

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.
Διακόσμηση με κουρτίνες σε απαράμιλλα σχέδια. Λύσεις και προτάσεις για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Curtains decoration. Υψηλή ραπτική σε εκπληκτικές τιμές.

Κουρτίνες, κλασικά σχέδια κουρτινώνΚλασική πολυτέλεια στις κουρτίνες
Το κλασικό είναι σταθερή αξία. Είναι και θα είναι πάντοτε στη μόδα.
Όπως σας είχαμε υποσχεθεί παλαιότερα, σας παρουσιάζουμε ένα κλασικό σαλόνι (τελευταίο έργο μας)με σχέδια, σε απίστευτα χαμηλές τιμές ραφής και υφασμάτων. Εντυπωσιακό αποτέλεσμα με χαμηλό κόστος. Σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν, δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε μια περιουσία προκειμένου να ράψετε στο σπίτι σας κλασικά σχέδια. Τα κλασικά σχέδια ράβονται με οποιοδήποτε ύφασμα σε ποιότητα και τιμή.  Η καλή ραφή κατά κανόνα, αναδεικνύει το ύφασμα και το σχέδιο και όχι το αντίθετο. Ιδού το αποτέλεσμα. Τα συμπεράσματα δικά σας. 

3 σχόλια:

Mara Papado είπε...

Μην επιτρέπετε σε κανένα κατάστημα πώλησης κουρτινών να σας αλλάξει γνώμη, όταν έχετε καταλήξει -αποφασίσει, να ράψετε κλασικά σχέδια στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Κατά πάσα πιθανότητα δεν γνωρίζουν το αντικείμενο και προσπαθούν να σας παραπλανήσουν. Μην επιτρέψετε να αναλάβει τις ραφές ο πωλητής του καταστήματος, παρά μόνον το εξειδικευμένο συνεργείο ραφής κουρτινών, με το οποίο θα πρέπει να έχετε άμεση επαφή.

Mara Papado είπε...

Βιοτεχνία ραφής κουρτινών Mara Papado.
Μακεδονίας 49 Θεσσαλονίκη

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας

Τηλ: 2310 850409 / 2313 013033

Κιν: 6945 725086

Μπορείτε επίσης να στέλνετε τα μηνύματά σας στο:
marapapado@hotmail.com

Μερικές φορές, λόγω φόρτου εργασίας, ίσως δεν σας απαντήσουμε αυθημερόν. Ζητάμε την κατανόησή σας.

Mara Papado είπε...

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΡΟΜΑΝ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΤΡΑΠΑΖΑΡΙΑΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΑΘΗΝΑ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΛΑΜΠΡΙΚΕΝ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΕΤΩΠΕΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΓΑΜΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΦΤΗΝΕΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΥΛ ΤΩΝ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ