Οίκος ραπτικής κουρτινών Mara Papado ----- Μακεδονίας 49 Θεσσαλονίκη ----- Website: www.marapapado.blogspot.gr ----- E-mail: marapapado@hotmail.gr ----- marapapado@gmail.gr ----- Τηλ: 2310 850409 ----- 2313 013033 ----- Κιν: 6945 725086

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.
Διακόσμηση με κουρτίνες σε απαράμιλλα σχέδια. Λύσεις και προτάσεις για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Curtains decoration. Υψηλή ραπτική σε εκπληκτικές τιμές.

Κουρτίνες Πακέτα - Κουρτίνες ΡόμανΘέλετε να ράψετε κλασικό ή μοντέρνο Πακέτο-Ρόμαν, με σχέδιο πέρα από τα καθιερωμένα; Επικοινωνήστε μαζί μας στο: 2310 850409 / 2313 013033 και Κινητό: 6945 725086. Τιμή ραφής από 30€ το μέτρο (φάρδος, το ύψος είναι αδιάφορο). Πακέτο φοδραρισμένο από 35€ το μέτρο.
Δεν «στέλνουμε Πακέτο» σε κανέναν. Ράβουμε Πακέτο που δεν αντιγράφεται από κανέναν. Τα σχέδιά μας είναι μοναδικά και δεν επαναλαμβάνονται ποτέ.
Αναφέρουμε το Ρόμαν ως Πακέτο, επειδή στη Θεσσαλονίκη δεν λέει να αλλάξει η ορολογία του. Στην υπόλοιπη Ελλάδα λέγεται Ρόμαν (Roman shades). Όπως και να το πείτε το αποτέλεσμα της ραφής παραπέμπει στο ίδιο και παραμένει ίδιο.


Γωνιακά παράθυρα με Πακέτα και κουρτίνες τρουκς.
Οι κουρτίνες τις φωτογραφίας με τα τρουκς είναι σε αναλογία 1:4 Δείτε το αποτέλεσμα της ραφής και διαπιστώστε τη διαφορά της αναλογίας στο αποτέλεσμα.
Το ελάχιστο περιθώριο όταν τοποθετείτε μηχανισμό Ρόμαν-Πακέτο  πάνω από το παράθυρο πρέπει να είναι 25 cm για απλό Ρόμαν και 35 cm όταν έχει στο τελείωμα σχέδιο (όπως εδώ). Στα σταθερά παράθυρα (μη ανοιγόμενα) είναι αδιάφορο. Μεγάλη προσοχή στην τοποθέτηση διότι το Ρόμαν ανήκει στις κατασκευές-ραφές που ξηλώνεται-επιδιορθώνεται  πολύ δύσκολα σε περίπτωση λάθους. Ιδιαίτερα στα λεπτά υφάσματα (οργάντσες, βουάλ κ.λπ.). Στην τελευταία περίπτωση τις περισσότερες φορές είναι αδύνατον. 

2 σχόλια:

Mara Papado είπε...

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΡΟΜΑΝ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΤΡΑΠΑΖΑΡΙΑΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΕ ΤΡΟΥΚΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΑΘΗΝΑ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΠΑΚΕΤΑ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΛΑΜΠΡΙΚΕΝ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΕ ΤΟΞΩΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΕΤΩΠΕΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΓΑΜΟΥ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΕΞΟΧΙΚΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΦΤΗΝΕΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΥΛ ΤΩΝ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

مجاهد είπε...

مرحبا