Οίκος ραπτικής κουρτινών Mara Papado ----- Μακεδονίας 49 Θεσσαλονίκη ----- Website: www.marapapado.blogspot.gr ----- E-mail: marapapado@hotmail.gr ----- marapapado@gmail.gr ----- Τηλ: 2310 850409 ----- 2313 013033 ----- Κιν: 6945 725086

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.
Διακόσμηση με κουρτίνες σε απαράμιλλα σχέδια. Λύσεις και προτάσεις για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Curtains decoration. Υψηλή ραπτική σε εκπληκτικές τιμές.

Κουρτίνες στο παιδικό δωμάτιο

Σχέδιο κουρτίνας στο παιδικό δωμάτιοΕξειδικευμένες ραφές Ρόμαν
Εξειδικευμένες ραφές είναι οι χειροποίητες ραφές που δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο. Ράβονται αποκλειστικά για έναν συγκεκριμένο χώρο και δεν επαναλαμβάνονται ποτέ σε κανένα άλλο σπίτι. Κάθε κατασκευαστής έχει τα δικά του σχέδια και τα αξιοποιεί αναλόγως.
Εμπιστευθείτε τη φαντασία και το δημιουργικό μας ταλέντο. Μαζί θα δημιουργήσουμε ένα ονειρεμένο δωμάτιο για τα παιδιά σας. Επιτρέψτε τα να ζήσουν στον μαγευτικό κόσμο των παραμυθιών. Μετατρέπουμε όλα τα θέματα των παραμυθιών σε σχέδιο κουρτίνας.Αποφασίστε το θέμα και δώστε μας προθεσμία 2 εργάσιμες ημέρες. Θα έχετε ένα καινούριο σχέδιο προσαρμοσμένο στο δικό σας χώρο, με αρκετές εναλλαγές και προτάσεις.

«Μπάντες». Μαξιλάρια τοίχου.
Κρεβάτι παιδικού δωματίου με θέμα γνωστό Γερμανικό παραμύθι.


Εξειδικευμένες ραφές Ρόμαν στο παιδικό δωμάτιο.
«Μετόπη»  και «ποδιά» από σκληρό θερμοκολλητικό. Το ρόμαν της φωτογραφίας, έχει θέμα «οι πειρατές». Οι τοίχοι του παιδικού δωματίου επενδύθηκαν με ταπετσαρία αντίστοιχη του ιδίου θέματος.
Αυτά και άλλα πολλά, μπορείτε να ράψετε σε μας. Προσαρμόζουμε και μετατρέπουμε κάθε υλικό σε σχέδιο κουρτίνας. Εμπιστευθείτε την εμπειρία και τις γνώσεις μας αν θέλετε να ράψετε κάτι ξεχωριστό. Πέρα από κάθε φαντασία. Πέρα από τις συνηθισμένες κουρτίνες που συναντάτε παντού γύρω σας. Πρωτοτυπήστε και εντυπωσιάστε τους γύρω σας. Διαλέξτε τα υλικά και το θέμα και αφήστε τα υπόλοιπα σε μας. Μετατρέπουμε τα παιδικά δωμάτια σε ονειρεμένους χώρους. 
Κατηγορία: παιδικά δωμάτια και διακόσμηση

2 σχόλια:

Mara Papado είπε...

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επικοινωνία
Βιοτεχνία ραφής κουρτινών Mara Papado.
Μακεδονίας 49 Θεσσαλονίκη

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας

Τηλ: 2310 850409 / 2313 013033

Κιν: 6945 725086

Μπορείτε επίσης να στέλνετε τα μηνύματά σας στο:
marapapado@hotmail.com

Μερικές φορές, λόγω φόρτου εργασίας, ίσως δεν σας απαντήσουμε αυθημερόν. Ζητάμε την κατανόησή σας.

Mara Papado είπε...

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΡΟΜΑΝ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΤΡΑΠΑΖΑΡΙΑΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΕ ΤΡΟΥΚΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΑΘΗΝΑ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΠΑΚΕΤΑ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΛΑΜΠΡΙΚΕΝ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΕ ΤΟΞΩΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΕΤΩΠΕΣ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ HOME CINEMA, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΓΑΜΟΥ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΓΑΜΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΕΞΟΧΙΚΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΦΤΗΝΕΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΥΛ ΤΩΝ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ