Οίκος ραπτικής κουρτινών Mara Papado ----- Μακεδονίας 49 Θεσσαλονίκη ----- Website: www.marapapado.blogspot.gr ----- E-mail: marapapado@hotmail.gr ----- marapapado@gmail.gr ----- Τηλ: 2310 850409 ----- 2313 013033 ----- Κιν: 6945 725086

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.
Διακόσμηση με κουρτίνες σε απαράμιλλα σχέδια. Λύσεις και προτάσεις για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Curtains decoration. Υψηλή ραπτική σε εκπληκτικές τιμές.

Βιοτεχνία ραφής κουρτινών Mara Papado. Κοντά σας από το 1985

Επαγγελματικές ραφές κουρτινών - Σχέδια κουρτινών.   Το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό showroom με κουρτίνες και σχέδια σε όλο τον κόσμο.
Αν, μιλάμε για κουρτίνες! Εδώ μιλάμε με έργα και όχι με ... λόγια!
Βιοτεχνία ραφής κουρτινών Mara Papado
Μακεδονίας 49 Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310 850409 / 2313 013033  
 Κιν: 6945 725086
E-mail:marapapado@hotmail.com
  Window treatments workroom
    Mara Papado - Curtains collection 
  
Κουραστήκατε να βλέπετε τόσα χρόνια τις ίδιες ραφές και τα ίδια σχέδια;
Σχεδιάζουμε πρώτοι, ότι κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά. Εμπιστευθείτε και ράψτε σε μας τις κουρτίνες των ονείρων σας. Κάντε ένα βήμα παραπάνω από τα καθιερωμένα σε ότι αφορά, τη σχεδίαση και τη ραφή των κουρτινών σας. Όταν οι άλλοι βάζουν τελεία εμείς… ξεκινάμε. Ακολουθείστε μας !!!

Σημ: Δεν πουλάμε κουρτίνες-υφάσματα. Εμείς σχεδιάζουμε, ράβουμε και τοποθετούμε τις κουρτίνες και τους σιδηροδρόμους σας, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Τηλ: 2310 850409 Κιν: 6945 725086
E-mail: marapapado@hotmail.com / marapapado@gmail.comΛίγα λόγια για μας
. Ο Οίκος Ραπτικής Κουρτινών Mara Papado είναι οικογενειακή επιχείρηση και ασχολείται αποκλειστικά με την καλλιτεχνική ραφή των κουρτινών. Ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη στην οδό Μακεδονίας 49 (περιοχή Μπότσαρη). 
. Παράλληλα με τη ραφή εμπορεύεται και διάφορους μηχανισμούς ανάρτησης κουρτινών, αποκλειστικά για δική του χρήση, προς όφελος των πελατών του. Οι μηχανισμοί είναι αυστηρά επιλεγμένοι για τις ανάγκες της κάθε εργασίας μας. Όλο το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί σε αντίστοιχη σχολή (καλλιτεχνικές ραφές και σχεδιασμός κουρτινών) στη Γερμανία. Παρακολουθούμε κάθε χρόνο διάφορα σεμινάρια και εκθέσεις (σχετικά με κουρτίνες και όχι μόνο), όπως της Φρανκφούρτης και της Νέας Υόρκης, για να έχετε κάθε φορά αποκλειστικά πρώτοι στο χώρο σας ότι καινούριο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά σχετικό με υφάσματα και κουρτίνες αλλά και μηχανισμούς. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, τη ραφή και την τοποθέτηση των κουρτινών (εμείς οι ίδιοι), σε σπίτια, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό χώρο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Άριστη συνεργασία με αρχιτέκτονες και διακοσμητές. 


. Πιστεύουμε ότι η πολυετής πείρα και οι γνώσεις μας στο αντικείμενο, μας επιτρέπουν να διαμορφώσουμε το χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσφέροντας ένα τέλειο αποτέλεσμα, πέρα από κάθε φαντασία.  Ο όρος κουρτίνα έχει ξεφύγει πλέον από τα στενά όρια ενός υφάσματος που κρέμεται από …κάπου, απλώς για να κρύβει το φως του ήλιου. Έχει γίνει κόσμημα και στολίδι για το χώρο που ζείτε ή εργάζεστε. Οι προβληματισμοί και οι αναζητήσεις σας, αποτελούν έμπνευση και δημιουργία για μας. Κάθε  απορία σας, μετατρέπεται σε ένα καινούριο σχέδιο ή μια νέα κατασκευή, φτιαγμένη μοναδικά για εσάς και τον προσωπικό σας χώρο.
. Δημιουργούμε και σας προσφέρουμε ότι καλύτερο από πλευράς σχεδίων, κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά. Εφαρμόζουμε σε κάθε σας χώρο νέα σχέδια και ραφές, ανάλογα με τον περιβάλλοντα χώρο. Δεν επαναλαμβάνουμε ποτέ τα ίδια σχέδια (εκτός αν μας το ζητήσετε εσείς). Οι εφαρμογές (σχέδια) που επαναλαμβάνονται, ράβονται φθηνότερα γιατί πλέον θεωρούνται-τουλάχιστον από εμάς-φασόν. Φανταστείτε κάτι περίεργο-πρωτότυπο και καλέστε μας να το υλοποιήσουμε μαζί, με κάθε ευφάνταστη λεπτομέρεια. Είμαστε πάντοτε στο πλευρό των πελατών μας για να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια και λύση.
. Καλέστε μας να σας επισκεφθούμε. Έτσι θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα του χώρου σας. Θα έχουμε την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε από κοντά. Μια άμεση επαφή μαζί σας θα μας δώσει την δυνατότητα να καταλάβουμε καλύτερα πως φαντάζεστε τις κουρτίνες που θέλετε να ράψετε. Ποιες είναι οι λειτουργικές ανάγκες σας στους χώρους που ζείτε και εργάζεσθε και θέλετε να «ντύσετε» με ύφασμα. Σας προτείνουμε κάθε δυνατή λύση στα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν, τόσο στους σιδηροδρόμους όσο και στα σχέδια των κουρτινών για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Η επίσκεψή μας δεν σας δεσμεύει σε τίποτε, ούτε είστε υποχρεωμένοι να «κλείσετε» την δουλειά σε μας, επειδή σας επισκεφθήκαμε.

. Η μελέτη και ο σχεδιασμός των κουρτινών από εμάς είναι εντελώς δωρεάν. Για παραγγελίες εκτός Θεσσαλονίκης επιβαρύνεσθε μόνο με τα έξοδα της επίσκεψής μας (βενζίνες και διόδια) Ζητήστε τη βοήθειά μας όποτε τη χρειαστείτε. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  Ελπίζουμε σε μια μελλοντική συνεργασία μαζί σας.
Φιλικά Mara Papado
Tel: 2310 850409231313033 
Mob: 6945 725086


Σημ.: Ζητήστε να επικοινωνήσετε μ’ αυτόν-ή που θα ράψει τις κουρτίνες σας. Έτσι θα είστε σίγουρες ποιος σας τις έραψε. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για ραφές που αντιγράφονται και ράβονται από τρίτους, χρησιμοποιώντας το όνομά μας. Ελέγξτε το για να ξέρετε από πού θα ζητήσετε ευθύνες μετά. Οι πελάτες που ράβουν σε μας και προέρχονται από καταστήματα που συνεργαζόμαστε, έχουν άμεση επαφή μαζί μας και όχι ανώνυμα.


Αν δεν σας παραπέμψουν σε μας ή δεν σας δώσουν το τηλέφωνό μας, αποκλείεται να συνεργάζονται μαζί μας.
Όλα αυτά για να λυθεί κάθε παρεξήγηση.
Εμείς απαντάμε στο: 2310 850409 / 2313 013033 και Κιν: 6945 725086
Κανένα άλλο νούμερο δεν αντιστοιχεί στην εταιρεία μας.
Δείτε παρακάτω μερικά από τα έργα μας και αξιολογείστε μας, αφήνοντας το σχόλιό σας
                                                    Κουρτίνες παιδικού δωματίου
                                                           Κουρτίνες σαλονιούΚουρτίνες για όλους τους χώρους του σπιτιού.
Εδώ διακοσμείτε τους χώρους του σπιτιού σας. Δεν ράβετε απλά κουρτίνες.
Ονειρεμένες κουρτίνες πέρα από κάθε φαντασία. Κουρτίνες για όλους τους χώρους του σπιτιού και του επαγγελματικού σας χώρου.
Συμβουλές και μυστικά για το πως θα επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα
χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία στις κουρτίνες σας.
Επιλέξτε από την πλουσιότερη συλλογή σχεδίων στην Ελλάδα και ράψτε
τις κουρτίνες των ονείρων σας. 

Οι ιδέες μας, ντύνουν, στολίζουν και ομορφαίνουν το σπίτι σας.


Κουρτίνες σε εξοχικά σπίτια στη Χαλκιδική 

Κουρτίνες Πέργκολας
Δείτε περισσότερα...

Αξεσουάρ κουρτινών
Αντιγράψτε και προσαρμόστε στο χώρο σας όποιο σχέδιο σας αρέσει. Αν δεν τα καταφέρνετε, καλέστε μας. Αναλαμβάνουμε  τους μηχανισμούς, τη ραφή και τοποθέτηση των κουρτινών σας.
Κουρτίνες κλασικού σαλονιού
Δείτε περισσότερα...
Κουρτίνες κλασικού σαλονιού
Δείτε περισσότερα...
Κουρτίνες κομμένες με λέιζερ
Κουρτίνες σαλονιού
Δείτε περισσότερα...
Κουρτίνες Τραπεζαρίας
Κουρτίνες παιδικού δωματίου
Δείτε περισσότερα...

Κουρτίνες σε αρχοντικό
Ιδέες και λύσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

Φίλοι επαγγελματίες, αντιγράψτε χωρίς δισταγμό και καμία άδειά μας, όποιο σχέδιο επιθυμείτε.
Θερμή παράκληση, μη χρησιμοποιείτε  το όνομά μας στις αντιγραφές σας. Μας δημιουργείτε μεγάλο πρόβλημα. Καθημερινά δίνουμε εξηγήσεις σε πελάτες σας, που δεν γνωρίζουμε.
Mara Papado


Κοντά σας από το 1985.
Το μεγαλύτερο showroom κουρτινών στο διαδίκτυο. Κουρτίνες, σχέδια κουρτινών, ιδέες και λύσεις. Εδώ θα βρείτε τα πάντα για τις κουρτίνες και τα σχέδιά τους. Λεπτομέρειες και συμβουλές. Προτάσεις και λύσεις. 1000+1 τρόποι ραφής κουρτινών. Ιδιαίτερες ραφές. Ραφές πολυτελείας. Χειροποίητες και εξειδικευμένες ραφές κουρτινών.

Σχέδιο κουρτίνας παιδικού δωματίου

Κουρτίνες σε παιδικό δωμάτιο αγοριού
Εμπιστευθείτε τη φαντασία και το δημιουργικό μας ταλέντο. Μαζί θα δημιουργήσουμε ένα ονειρεμένο δωμάτιο για τα παιδιά σας. Μετατρέπουμε όλα τα θέματα των παραμυθιών σε σχέδιο κουρτίνας.

                                                       Ελεύθερο σχέδιο κουρτίνας 
Κουρτίνες κρεβατοκάμαρας
Η ιδανικότερη λύση σε μοντέρνους και κλασικούς χώρους, όταν δεν μπορείτε να αποφασίσετε πoιό σχέδιο κουρτίνας να ράψετε στις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας. 
Δείτε περισσότερα...

                                          Κλασικό σχέδιο κουρτίνας στο σαλόνι 
Κουρτίνες σαλονιού
Θεωρείστε τις μπαλκονόπορτες ή τα παράθυρα που βρίσκονται σε μικρή απόσταση το ένα από το άλλο, ως ένα ενιαίο. Ράψτε ένα συνεχόμενο σχέδιο. Κατά κανόνα οπτικά «δείχνει» καλύτερα και πολύ πιο πλούσιο. 
 Δείτε περισσότερα...
                                                    Επένδυση οροφής με ύφασμα

Κουρτίνες ξενοδοχείων

Ντύστε ή κρύψτε τις ατέλειες της οροφής με ύφασμα της αρεσκείας σας. Τοποθετήστε το ύφασμα, τεντωμένο, με πιέτες, σούρες, τρουκς ή με όποιο άλλο τρόπο προτιμάτε. Ζητήστε τη βοήθειά μας. Ντύσαμε τις περισσότερες αίθουσες γάμου και αίθουσες διασκέδασης σε όλη την Ελλάδα. Επενδύουμε τις οροφές σπιτιών και καταστημάτων ανεξαρτήτως σχήματος και μεγέθους.
Δείτε περισσότερα...
                                                      Κουρτίνες κομμένες με Laser
Προσιτή πολυτέλεια στις μοντέρνες κουρτίνες. Μόνο με δύο φύλλα κουρτίνας «ντύνετε» και στολίζετε όλο το παράθυρό σας. Εφαρμόζονται ως κουρτίνες, Ρόμαν και ριντό. Κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Τοποθετούνται σε απλό σιδηρόδρομο, κοντάρι, ντίζα και κάτω από ξύλινη ή γύψινη κορνίζα. 
Κουρτίνες μοντέρνου σαλονιού
Δείτε περισσότερα ...
                                  Απλές κουρτίνες και ριντό σε μοντέρνο σαλόνι

Προτιμήστε μας με… κλειστά μάτια. Αν δεν παρουσιάσουμε με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο που σας υποσχεθήκαμε, δεν πληρώνετε την εργασία μας. Σας το κάνουμε δώρο. Γνωρίζετε κάποιον άλλον, που είναι τόσο σίγουρος για το αποτέλεσμα και σας κάνει τέτοια προσφορά;

Κέντημα και ζωγραφική σε ύφασμα

Έχετε χόμπι, κεντάτε, πλέκετε, περνάτε χάντρες, πούλιες, στρας κλπ. σε ύφασμα; Ζωγραφίζετε σε λινάτσα, λινό ύφασμα, βαμβακερό, καραβόπανο και γενικά σε ύφασμα; Φέρτε μας το έργο σας τελειωμένο και εμείς θα το αξιοποιήσουμε αναλόγως.  Μπορούμε να σας ράψουμε με αυτό: κλασικές και μοντέρνες κουρτίνες, ρόμαν, ριντό, λαμπρικέν, μετώπες, πάνελ, ράνερ, μπάντες και ότι άλλο μπορείτε να φαντασθείτε.


Εξειδικευμένες ραφές κουρτινών. Κουρτίνες σαλονιού.

Αν οι κουρτίνες σας (λεπτές ή ριντό) δεν «κάθονται» έτσι , απλά, έχετε αποτύχει στη ραφή τους.

Επειδή το να ράψει κάποιος κουρτίνες, με εξειδικευμένες ραφές και σχέδια, έχει γίνει πλέον στις μέρες μας είδος πολυτελείας-όπως παλιά, σκεφθείτε καλά πριν αποφασίσετε σε ποιούς θα εμπιστευθείτε και θα αναθέσετε τον σχεδιασμό και τη ραφή τους. Εξοικονομήστε χρήματα (αν θέλετε να μειώσετε το κόστος) αγοράζοντας φτηνότερα υφάσματα. Μη μας στερείτε όμως την δυνατότητα και την ικανοποίηση να δημιουργήσουμε κάποιο νέο πρωτότυπο–ευφάνταστο σχέδιο. Σκοπός μας είναι, πέρα από τις προσωπικές σας επιλογές, να διακοσμήσουμε και να ομορφύνουμε, με ότι πιο σύγχρονο και καλαίσθητο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά και ταιριάζει απόλυτα στο σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο.


Κουρτίνες για κάθε υπνοδωμάτιο και χώρο
                                 Κουρτίνες σε ελεύθερο σχέδιο
                         Κουρτίνες Ρόμαν με χειροποίητα σχέδια
Δείτε περισσότερα...
                              Κουρτίνες με χειροποίητες πιέτες
                                Κουρτίνες μεταξωτές με Λαμπρικέν
Δείτε περισσότερα...
                        Κουρτίνες κλασικές με φθηνά υφάσματα
                                    Κουρτίνες Ρόμαν με σχέδιο
                      Κουρτίνες Ρόμαν με σχέδιο και Λαμπρικέν
          Κουρτίνες Ρόμαν για το παιδικό δωμάτιο με Λαμπρικέν
Δείτε περισσότερα σχέδια Λαμπρικέν...
                Κουρτίνες Ρόμαν και Λαμπρικέν με οικολογική γούνα
                            Κουρτίνες Ρόμαν σε κλασικό σχέδιο
                                               Κουρτίνες και χειροποίητες ραφές
                                             Κουρτίνες για παιδικό δωμάτιο αγοριού
      Κουρτίνες Ρόμαν από δέρμα με κλασικό Λαμπρικέν και ριντό
                        Κουρτίνες - Χειροποίητες ραφές κουρτινών
                                        Κουρτίνες και σχέδια σε Νεοκλασικό σαλόνι
 Δείτε περισσότερα...
               Μετόπες και Λαμπρικέν από μετάξι σε Νεοκλασικό σαλόνι
                                           Κουρτίνες - Εξειδικευμένες ραφές Ρόμαν
            Εξειδικευμένες ραφές κουρτινών σε τοξωτά παράθυρα
Δείτε περισσότερα...
                                                    Κουρτίνες με Τρουκς σε κοντάρι
                                             Ραφές κουρτινών και Ρόμαν με Τρουκς
 Δείτε περισσότερα...
                              Κουρτίνες γάμου
Δείτε περισσότερα...

              Κλασικά σχέδια κουρτινών -Τριπλό Λαμπρικέν από βελούδο, με τόξαΠροσαρμόζεται στην οροφή ή τον τοίχο και τροποποιείται σε οποιοδήποτε δωμάτιο, σε όλες τις διαστάσεις. Τοποθετείται - ράβεται αναλόγως, σε όλους τους σιδηροδρόμους των κουρτινών.

Πιστεύετε πως έχετε πιο «τρελές» ιδέες από τις δικές μας; Αρκεί να σας πούμε ότι αυτές είναι οι πιο απλές ραφές μας. Περιπλοκότερα και πιο περίτεχνα σχέδια θα δείτε μόνο στο δικό σας σπίτι, όταν μας αναθέσετε τη ραφή των κουρτινών σας. Πουθενά αλλού. … κόβουμε και… ράβουμε τις τιμές, ανάλογα με την…  οικονομική σας δυνατότητα!!!
Ποτέ όμως εις βάρος της ποιότητας και της αισθητικής.


Αν θέλετε να δείτε όλα τα σχέδια της σελίδας μας με κάθε λεπτομέρεια, πατήστε στο τέλος κάθε σελίδας ή ανάρτησης: Παλαιότερες αναρτήσεις


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 850409 / 6945 725086
E-mail: marapapado@hotmail.com

13 σχόλια:

circleofchaos είπε...

Thank you so much for the follow.^^
Follow you back on gfc.

Mary είπε...

Yπέροχες οι δημιουργίες σας!
Πρωτότυπες και φίνες!

Manoel Carlos Alves είπε...

CONFIABILIDADE E SEGURANÇA

Doa a quem doer, concretamente,
a verdade precisa ser dita...
A mentira é o princípio da falsidade;
E a falsidade é o campo magnetizado
da desinteligência,
que leva ao abismo da traição,
da devassidão, da infidelidade...
Sem sombras de dúvidas,
são nos caminhos da fé e da verdade,
que alcançaremos
a luz viva da supremacia divina...
Contudo:- Necessitamos afastarmo-nos
das atitudes maléficas e desleais...
Busquemos uma (in)determinada trilha;
Desde que ela seja justa e correta;
Para eternizarmos o amor e a vida...
É fato! Somente o verdadeiro amor
nos concede a tutela antecipada
da boa aventurança e da perseverança
com o máximo de confiabilidade e segurança...

Autor: Manoel Carlos Alves
Copyright do desenho e dos textos By Manoel Carlos Alves.

Gostou deste blog, siga-o: http://inkdesignerstampas.blogspot.com.br/
Minha página no facebook: https://www.facebook.com/MANOALVES2008
Minha página no twitter: http://twitter.com/manoalves2008
Gostou deste blog, siga-o: http://inkdesignerstampas.blogspot.com.br/


Steven Brown είπε...

Great Post >3 I see you have a love for blogging. I totally followed you. I hope you can check out my site: http://www.theproverbs.net/ and follow. Thanks for your time and hope to hear from you soon. God Bless

Steven B. 0:)

Marcela Gmd είπε...

Thanks for the visit , I follow you for a long time by GFC!!!
and I added you by g+ now! I'm very happy if you do the same.
Want us to follow by facebook? let me know...
Have a nice day! and my g+ for you...

Besos, desde España, Marcela♥

Maria Flicka είπε...

Thank you so much for following!!!! I’m following you back now :)
Unfortunately you haven't “bloglovin”, but if you decide to add it on your blog, please let me know, and we can follow each other there as well, it's an easier way to keep in touch<3

x♥x♥

"Saúde & Beleza - Health & Beauty"
Mara Papado είπε...

Συνοπτικά η βιοτεχνία ραφής κουρτινών Mara Papado σας παρέχει:

1. Ακριβή μέτρηση του χώρου σας (δωρεάν).

2. Σιδηροδρόμους όλων των τύπων.

3. Τοποθέτηση μηχανισμών.

4. Ραφή και τοποθέτηση κουρτινών.

5. Επιλογή υφασμάτων από κατάστημα της αρεσκείας σας ή από τα συνεργαζόμενα καταστήματά μας (δωρεάν).

6. Μέτρηση και επιλογή σχεδίων (δωρεάν).

7. Προτάσεις, ιδέες και λύσεις (δωρεάν).

8. Μετατροπή, ραφή και επανατοποθέτηση των παλαιών κουρτινών σας σε άλλο χώρο (ισχύει μόνον για κουρτίνες που έχουμε ράψει εμείς).
9. Πλύσιμο και επανατοποθέτηση κουρτινών (ισχύει μόνον για κουρτίνες που έχουμε ράψει εμείς).

10. Service σιδηροδρόμων και κουρτινών (όποτε χρειαστεί).

11. Συμβουλές για πλύσιμο και επανατοποθέτηση (δωρεάν).

12. Άριστη συνεργασία με τον Διακοσμητή-τρια σας.

13. Είμαστε πάντοτε κοντά στο πλευρό των πελατών μας όποτε μας χρειαστούν.

14. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μας τηλεφωνήσετε, να σας επισκεφθούμε. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας .

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: 2310850409, 2313013033, Κιν. 6945725086 και κλείστε ένα ραντεβού να σας επισκεφθούμε.

Mara Papado είπε...


Συγχαρητήρια. Καλώς ήλθατε. Βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε τα πάντα.

Sistergirl είπε...

Oh I love the drapes on your site.

Mara Papado είπε...

Το παράπονο του κατασκευαστή.
Παρακαλούμε,
Μη μας καλείτε στο χώρο σας άσκοπα εάν δεν είστε αποφασισμένοι-ες να ράψετε κουρτίνες ή κάτι ανάλογο στο σπίτι σας. Η μελέτη, ο σχεδιασμός και η μέτρηση είναι χρονοβόρες διαδικασίες. Πολλοί μας καλούν στο χώρο τους, βρίσκουμε τις λύσεις στα τυχόν διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, βγάζουμε σχέδια, δίνουμε προτάσεις- ιδέες και λύσεις. Το αποτέλεσμα; Δεν μας λένε ούτε ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσαμε. Κάθε επίσκεψή μας, σημαίνει ότι αφήσαμε στη μέση κάποια δουλειά, πολλές φορές σημαντική ή δύσκολη. Πέραν του χαμένου χρόνου, είναι δύσκολο να συνεχίσουμε για παράδειγμα κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο που έμεινε στη μέση. Αρκετοί μας καλούν μόνο και μόνο για να έχουν μια εικόνα, του τι μπορεί να γίνει στο σπίτι τους, έτσι απλά και άντε γεια!!! Μην εκμεταλλεύεστε την περίπτωση ότι ο σχεδιασμός και η μέτρηση είναι δωρεάν. Δεν είναι shopping therapy του καναπέ, όταν καλείτε κάποιο συνεργείο στο χώρο σας. Το τραγικότατο όλων, είναι όταν έχουμε ολοκληρώσει τη μελέτη, μετά από αρκετές επισκέψεις, έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα των παραθύρων, έχουμε επιλέξει υφάσματα, χρώματα, σιδηροδρόμους κ.λπ. και χωρίς να δώσουμε καν την τελική προσφορά μας, εισπράττουμε την απάντηση «θα το σκεφθούμε και θα σας απαντήσουμε». Στη συνέχεια βέβαια, οι κουρτίνες ράβονται αλλού. Με έτοιμες λύσεις, έτοιμα σχέδια, έτοιμα μέτρα και επιλεγμένα υφάσματα. Ως συνήθως στις περιπτώσεις αυτές τα υφάσματα καταλήγουν να είναι από τη Λαϊκή και η ραφή γίνεται από κάποια μοδίστρα. Το αποτέλεσμα; Ο Θεός να βάλει το χέρι του!
Τίθεται λοιπόν το εύλογο ερώτημα. Εμείς τι φταίξαμε και μας «παιδέψατε» τόσο διάστημα; Και μάλιστα εις βάρος μας και κυρίως ΔΩΡΕΑΝ.
Είναι πιο τίμιο να μας ξεκαθαρίσετε από πριν ότι θέλετε μόνον τη συμβουλή μας και όχι τη συνεργασία μας. Θα σας τη δώσουμε με μεγάλη ευχαρίστηση.
Βέβαια θα μου πείτε, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Ναι πολύ σωστά. Εμείς άραγε, πότε έχουμε δίκιο; Ποτέ;

Mara Papado είπε...

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΡΟΜΑΝ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΤΡΑΠΑΖΑΡΙΑΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟΥ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΑΘΗΝΑ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΛΑΜΠΡΙΚΕΝ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΕΤΩΠΕΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΦΤΗΝΕΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΥΛ ΤΩΝ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ركن الامثل είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ركن الامثل είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.