Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.
Διακόσμηση με κουρτίνες σε απαράμιλλα σχέδια. Λύσεις και προτάσεις για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Curtains decoration. Υψηλή ραπτική σε εκπληκτικές τιμές.

Βιοτεχνία ραφής σχεδίων και κατασκευών Mara PapadoΚλασικά σχέδια κουρτινών για το σαλόνι. Σχέδιο, κουρτίνας  και  ριντό από το ίδιο ύφασμα


Είμαστε κοντά σας ανελλιπώς από το 1985. Στην πάροδο τόσων χρόνων, «ντύσαμε» τα καλύτερα σπίτια σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Συνεχίζουμε μέχρι σήμερα, με μεγαλύτερο ζήλο και περισσότερη δημιουργικότητα. Με περισσότερη πείρα και γνώσεις, σας προσφέρουμε ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά, από πλευράς ραφής και διακόσμησης, σε ότι αφορά τις κουρτίνες. Καταφέραμε να μειώσουμε τον χρόνο κατασκευής όλων των σχεδίων, με αποτέλεσμα να μπορούμε να απευθυνόμαστε και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, σε πολύ μεγαλύτερο κοινό, σε πολύ χαμηλότερο κόστος. Τώρα πλέον οι κουρτίνες που ονειρευόσασταν, είναι διαθέσιμες και προσιτές σε όλους, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. Ειδικά τώρα που τα υφάσματα και οι μηχανισμοί είναι κατά πολύ φτηνότεροι. 
Δημοσίευση σχολίου